Filmvilág blog

Mundruczó Kornél: Fehér Isten

Előzetes

2014. május 15. - filmvilág

Eldőlt, hogy Mundruczó Kornél új filmje, amely meghívást kapott Cannes-ba, az Un Certain Regard szekcióba, június 12-én kerül mozikba, méghozzá a hollywoodi filmekre szakosodott InterCom forgalmazásában. A rendező hatodik nagyjátékfilmje magyar-német-svéd koprodukcióban készült és "egy kislány (Psotta Zsófia) és egy kutya barátságának történetét meséli el egy olyan ellenutópisztikus világban, ahol a származás sorsdöntő kérdéssé válik." A Fehér Istenben olyan színészek láthatóak, mint Zsótér Sándor, Monori Lili, Thuróczy Szabolcs és Gálffi László, de szerepet kapott mellettük 274 kutya is. Az állatokat Teresa Miller amerikai kutyatréner vezetésével képezték ki  már hónapokkal a forgatás előtt. A Los Angeles-i szakember korábban világhírű filmek elkészítésében működött közre, ő képezte ki a Rex felügyelő, a Kutyám Jerry Lee vagy a Cujo állatait, és ezúttal Halász Árpád magyar állatidomárral együtt dolgozott. (forrás: InterCom)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr766172048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

köpeciBebi 2014.05.15. 21:41:57

Tudtommal a munka nagy részét a Gödöllői Kutyasport Központ végezte. Nagyon várom a filmet, remélem nem esik át a kutya másik oldalára!
süti beállítások módosítása