Filmvilág blog

Előzetes: Vakfolt

2017. január 09. - filmvilág

Osvárt Andrea és produkciós cége az Amego Film aktív közreműködésével készült Slemmer Ádám első, független filmje, a Vakfolt.

A film főiskolás és egyetemista fiatalok lelkesedéséből, alkotási vágyából, barátok és szponzorok segítségével jött létre. A rendező a forgatókönyv írása közben Christopher Nolan Eredetéből merített ihletet.

Szinopszis: Attila és húga élete egy tragikus baleset következtében gyökeresen megváltozik. A fiút több hónapnyi sikertelen munkakeresés után különleges csapat találja meg, és bevonja egy küldetésbe, aminek a lényege, hogy fontos információk megszerzéséhez a Vakfolt nevű chipet - ami kameraként funkcionál -, beültetik egy kutató szemébe. Amikor nyilvánvalóvá válik, hogy a megbízás illegális, megkezdődik Attila ámokfutása. Kiderül, senki, semmi nem az, akinek, aminek látszik.

A Vakfoltban komoly szerepet kapott a közismert színművész Kálid Artúr is. További szereplők: Rábaközi Gergő, Réti Nóra, Benesovits Áron, Bernáth Viktor, Bori Ádám, Varsányi Szabolcs, Járosi Róbert Gábor és a forgatókönyvíró-rendező Slemmer Ádám.

Az akcióthriller január 26-tól lesz látható a Cinema City mozijaiban, néhány független filmszínházban, illetve a MozgóMozi hálózatában országszerte.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4012112389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása