Filmvilág blog

Mozikban A Babadook - Gyere velünk rettegni!

2018. január 23. - filmvilág

babadook_plak.jpg„Az ausztrál The Babadook a műfaj legnemesebb hagyományaihoz nyúl és kétségtelenül az utóbbi évek egyik legkiválóbb pszichológiai horrorja. Még az sem kizárt, hogy idővel klasszikusként hivatkozunk majd rá” – dicsérte még 2014-es premierje idején Jennifer Kent filmjét Huber Zoltán kollégánk. 

A Rotten Tomatoes kritikagyűjtő portálon jelenleg 98%-os értékelésen álló, a műfaji fesztiválokon több mint 50 díjat begyűjtő horror a magyar mozikat annak idején elkerülte, de a Pannonia Entertainment most pótolja a hiányosságot, és február 1-jén bemutatja, eredeti nyelven, magyar felirattal. 

Ha szeretnél páros jegyet a premier előtti díszvetítésre (január 31., 19:30, Pólus Mozi), akkor írd meg a blog.filmvilag@gmail.com címre a kedvenc horrorfilmed címét. Sorsolás: január 29-én délelőtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7913597201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása