Filmvilág blog

Szeptemberben jön az új Woody Allen-film

2015. június 30. - filmvilág

Woody Allen nem lassít: attól még, hogy az Amazon felkérésére elvállalta, hogy elkészít egy hatrészes sorozatot, a szokásos évi bemutató sem maradhat el. Szeptember 17-én érkezik a magyar mozikba az Abszurd alak (Irrational Man) Joaquin Phoenix, Emma Stone és Parker Posey főszereplésével.

A sztori: a Phoenix által alakított filozófiaprofesszor életében eljön az a sorsdöntő pillanat, amikor egy olyan drasztikus tettre szánja el magát, amitől visszatér az életbe vetett hite. Végre úgy érzi, van célja, és újra tudja élvezni az élet apró örömeit. Mindeközben két gyönyörű nő romantikus fantáziáját is beindítja a művészi beállítottságú férfi személyisége. Arra azonban egyikük sem számít, hogy a bekövetkezett pozitív változás mögött mi is rejlik valójában…

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr467584742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása