Filmvilág blog

Előzetest kapott a Tarr Béla kreatív produceri közreműködésével készült Árni

2023. december 14. - filmvilág

arni.jpg

Február 8-án kerül mozikba Vermes Dorka első nagyjátékfilmje, amelyet a 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál Biennale College Cinema szekciójában mutattak be.

A  Tarr Béla kreatív produceri közreműködésével készült Árni címszereplője egy vidéken turnézó, szakadt vándorcirkusz mindeneseként dolgozik. A társulatot egy család alkotja, ahol Árni az egyetlen kívülálló. A fiú szerzetesi egyszerűséggel éli a napjait: gondozza a cirkuszi állatokat, és elvégzi a család által rábízott feladatokat. A cirkuszba egy nap új piton érkezik. Az állat felkelti Árni kíváncsiságát, és ahogy elkezdi megszelídíteni, a folyamat egyre erősebb hatással lesz rá.

A film főszereplői Turi Péter, Spolarics Andrea, Gyöngyösi Zoltán, forgatókönyvírója  Vermes Dorka, Dobány Péter és Al-Farman Petra, operatőre Lehr Juhász Péter, a zenéjét Szászi Petra szerezte.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6918280929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása