Filmvilág blog

Itt A martfűi rém előzetese

2016. szeptember 29. - filmvilág

Novemberben érkezik a mozikba Sopsits Árpád új filmje, A martfűi rém.  A valós eseményeken alapuló pszicho-thriller az ígéretek szerint „felkavaró képekben idézi fel a háttérben feszülő politikai és emberi ellentéteket és kíméletlenül lerántja a leplet Magyarország bűnügyi történetének egyik legemlékezetesebb nyomozásáról.” A film a 32. varsói filmfesztiválon debütál. (Szinopszis a tovább után.)

Szinopszis:
Halálra ítéltek egy férfit egy fiatal nő brutális meggyilkolásáért Martfűn, 1957-ben. Hét évvel később azonban ismét egymást követik a megrázó halálesetek. A forradalom utáni politikai tébolyban nehéz megtalálni az összefüggéseket és újra felvenni a nyomozás fonalát. Egy országban, ahol nem léteznek sorozatgyilkosok, egyre több az áldozat. A kirendelt fiatal ügyésznek minden kitartására szükség lesz, ha le akarja leplezni a rettegő kisváros kíméletlen ragadozóját.

Szereplők: Hajduk Károly, Balsai Mónika, Anger Zsolt, Trill Zsolt, Bárnai Péter, Jászberényi Gábor
Bemutató: november 10.
Korhatár: 16E

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1411751469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása