Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (07.30.)

2016. július 30. - Orosdy Dániel

Pár lépés a mennyország
A vad banda vigyorgós algonoszaként (is) ismert Alfonso Arau romantikus filmje Keanu Reeves, Aitana Sánchez-Gijón, Anthony Quinn és Giancarlo Giannini főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 13:50

American Graffiti 2.
George Lucas első jelentős lépése életműve kiárusítása felé. A színészgárdára viszont nem lehet panasz: Candy Clark, Bo Hopkins, Ron Howard, Paul Le Mat, Mackenzie Phillips, Charles Martin Smith, Cindy Williams, Scott Glenn, Mary Kay Place, Wolfman Jack, Rosanna Arquette, Delroy Lindo, Harrison Ford, továbbá a Country Joe and the Fish zenekar.
Vetítik: Viasat6 - 13:55

Égi madár
Fehér Imre Móricz Zsigmond-adaptációja.
Vetítik: Duna - 15:20

Benjamin Button különös élete
David Fincher díjakra kacsingató, egyebek mellett 3 Oscart be is zsebelő F. Scott Fitzgerald-adaptációja Cate Blanchettel és Brad Pittel.
Vetítik: Viasat3 - 17:40

Hogyan lopjunk felhőkarcolót?
Ben Stiller és Eddie Murphy vígjátékában egy felhőkarcoló dolgozói összefognak, hogy a nyugdíjukat lenyúló dúsgazdag lakót megleckéztessék. Brett Ratner filmje (...) (BS)
Vetítik: TV2 - 19:00

Kőbunkó
Les Mayfield vígjátéka, az egyik főszereplő természetesen Pauly Shore (fiatalabbak kedvéért: ezért van a címben az, hogy "kő"). A többiek: Sean Astin, Brendan Fraser, Megan Ward, Robin Tunney, Michael DeLuise.
Vetítik: Duna - 19:30

21 Jump Street - A kopasz osztag
A Szupercsapat, Starsky és Hutch és (többek közt) a Charlie angyalai után újabb klasszikus amerikai sorozatból készült moziadaptáció. A nálunk kevésbé ismert, 1987-től 1991-ig futó sorozatban két fiatal rendőrnek vissza kell térnie a gimnáziumba inkognitóban, hogy lefüleljenek néhány drogdílert. Johnny Depp és Dustin Nguyen egykori szerepeit Jonah Hill és Channing Tatum örökölték meg, előbbi a forgatókönyv megírásában is részt vett Michael Bacall (Scott Pilgrim a világ ellen) oldalán. (BS)
A film tulajdonképp a zsaru-vígjátékok és a nosztalgikus gimi-mozik unalomig ismert kliséit hasznosítja újra, de a felröppenő labdákat az alkotók megfelelő hibaszázalékkal csapják le. (Huber Zoltán kritikája a Filmvilág 2012/05. számában olvasható.)
Vetítik: Film+ - 21:00

21jump_1.jpg

Cadillac Records - Csillogó fekete lemezek
Elismert életrajzi dráma a legendás blues-kiadót társalapítójáról, Leonard Chess-ről (Adrien Brody). Jeffrey Wright Muddy Waters-t, Cedric the Entertainer Willie Dixont, Columbus Short Little Waltert, Eamonn as Howlin' Wolfot, Mos Def Chuck Berryt, Beyoncé Knowles Etta Jamest alakítja. Feltűnik még: Gabrielle Union, Jay O. Sanders, Eric Bogosian.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Mission: Impossible
Brian De Palma nagysikerű akciófilmje a népszerű tévésorozat alapján, Tom Cruise-szal, Jon Voighttal, Emmanuelle Béarttal, Jean Reno-val és Ving Rhames-szel.
Vetítik: Duna - 21:05

Az energia
Paul McGuigan sci-fije Chris Evans-szel, Dakota Fanninggel és Djimon Hounsou-val.
Vetítik: TV2 - 21:10

Watchmen: Az őrzők
A zseniális képregény kevésbé zseniális, de azért szórakoztató moziváltozata egy specialistától (Zack Snyder). Szereplők: Jackie Earle Haley, Malin Akerman, Billy Crudup, Carla Gugino.
Vetítik: TV2 - 23:40

A visszavonuló
Elismert film Michael Douglas főszereplésével. Brian Koppelman és David Levien rendezőktől (előbbi a forgatókönyvért is felelős), valamint Steven Soderbergh társproducertől. További szereplők: Mary-Louise Parker, Jenna Fischer, Jesse Eisenberg, Imogen Poots, Susan Sarandon, Danny DeVito, Richard Schiff, Douglas McGrath, Olivia Thirlby.
Vetítik: RTL Klub - 00:15

Hókusz Pókusz
Kenny Ortega kultikus, díjakra is jelölt családi vígjátéka Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy és Thora Birch főszereplésével.
Vetítik: m2 - 00:55

Gyógyegér vacsorára
Francis Veber kiváló vígjátékának, a Dilisek vacsorájának kevésbé emlékezetes amerikai remake-je Paul Rudd-dal, Steve Carell-lel és Zach Galifianakis-szel.
Vetítik: TV2 - 02:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr428922318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása