Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (11.07)

2015. november 07. - Orosdy Dániel

Távol Afrikától
Sidney Pollack Oscar-díjas filmje Robert Redford és Meryl Streep főszereplésével, Karen Blixen műve alapján. További szereplők: Klaus Maria Brandauer, Suzanna Hamilton, Malick Bowens, Michael Kitchen, Michael Gough.
Vetítik: TV2 - 14:35

Illatos út a semmibe
Magyar József szatírája Bárdy Györggyel, Kállai Ferenccel és Sinkovits Imrével, a forgatókönyv társszerzője Eörsi István.
Vetítik: Duna - 15:25

Spionfióka
Tiniket célzó akció-vígjáték az egykor igen népszerű Richard Grieco főszereplésével. (Tudják, ő volt Booker a 21 Jump Streetben, meg a Bookerben... Na mindegy.) További szereplők: Linda Hunt, Gabrielle Anwar. A sztori kultikus horrorfilmeket rendező Fred Dekker pennájából származik.
Vetítik: RTL Klub - 16:05

Vissza a jövőbe 2.
A nagysikerű első rész hasonlóan népszerű folytatása, jórészt azonos alkotóktól. Ezt most éppen -- szemben az első résszel -- nem adják moziban, de aki nem bírja ki estig, a Viasat6-on már 13:55-től megtekintheti.
Vetítik: TV2 - 19:00

Ghost
A kilencvenes évek elejének egyik nagy favoritja a ZAZ-féle őrült komédiákba (Airplane!, Csupasz pisztoly etc.) addigra nyilván beleunó Jerry Zuckertől. Főszereplők: Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg és Tony Goldwyn. Írta: Bruce Joel Rubin (Jákob lajtorjája).
Vetítik: Duna - 21:00

Egyszerűen bonyolult
Nancy Meyers romantikus vígjátéka Steve Martinnal, Meryl Streeppel, John Krasinskival és Alec Baldwinnal.
Vetítik: TV2 - 21:15

Válás francia módra
James Ivory filmje Diane Johnson (a Ragyogás forgatókönyvírója) regényéből készült, amerikai (Naomi Watts, Kate Hudson, Glenn Close) és francia (Thierry Lhermitte, Jean-Marc Barr) sztárok főszereplésével.
Vetítik: Duna - 22:55

valas_francia_modra.jpg

Kis nagy ember
Zseniális western Arthur Penntől, Thomas Berger kultikus regényének adaptációja Dustin Hoffman, Faye Dunaway, Chief Dan George és Martin Balsam főszereplésével. Robert Zemeckisnek is eszébe juthatott párszor, amikor a Forrest Gumpot készítette.
Vetítik: Duna - 23:10

A túlvilág szülötte
David S. Goyer horrorja többek között Gary Oldmannel és Idris Elbával.
Vetítik: TV2 - 23:45

Pokoli futam
A jó nevű Mukunda Michael Dewil akciófilmje, amely szinte végig egy autó volánja mögött játszódik. Szinopszis: „Egy szabadlábra helyezett férfi (Paul Walker) Dél-Afrikába utazik, hogy helyre hozza életét és visszaszerezze szerelmét. Nem is sejti, hogy a kölcsönzőben felvett kocsi a korrupt rendőrfőnök első számú célpontjává teszi őt. A helyzetet bonyolítja a csomagtartóban megkötözött nő, akinek szerepe nem világos a kezdetben. Az egész város a nyomában, de a legfőbb csatát önmagával kell megvívnia.” (BS)
Vetítik: m2 - 00:10

Elcserélt életek
Clint Eastwood Arany Pálmára és töménytelen mennyiségű egyéb díjra jelölt drámája Angelina Jolie főszereplésével. További szereplők: Jeffrey Donovan, Amy Ryan, John Malkovich.
Vetítik: TV2 - 01:40

Hús vétkek
Dobray György rövid- és/vagy tévéfilmje Eszenyi Enikő, Kamarás Iván és Ubrankovics Júlia főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 04:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr208056626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása