Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (03.22.)

2015. március 22. - Orosdy Dániel

Ray
Taylor Hackford díjak és jelölések tömegével elismert életrajzi filmje. Ray Charles-t a szerepért Oscart érdemlő Jamie Foxx alakítja. (Mondjuk ha valaki ezt a kilencvenes évek elején, az In Living Colour című, idejekorán jobblétre szenderült sorozat hazai sugárzása idején mondja nekem, minimum kiröhögöm, de rosszabb esetben még valahogy kutyát is uszítok rá.)
Vetítik: Viasat3 - 15:05

Szerelmes biciklisták
Bacsó Péter egyik korai filmje, benne jeles színészeink egészen fiatalon, plusz a Balaton, még romlatlan korában.
Vetítik: Duna - 16:10

A Pelikán ügyirat
A paranoiamozik és politikai krimik legjobbjaiért felelős Alan J. Pakula 1993-ban visszatért kedvenc műfajaihoz ezzel a John Grisham regényéből készült filmmel, melynek főszerepeit Julia Robert és Denzel Washington játsza.
Vetítik: ATV - 20:40

Filmklub - Élőben az A38 Hajóról
Micsoda izgalom! Ez vajon mi lehet? A közönség arcát mutatják élőben, miközben pereg a vásznon a film? De melyik film?? Rágjuk a körmünket együtt, hogy vajon mit is takar a köztévé új sorozata pontosan! (Először arra tippeltünk,  hogy az A38-on éppen akkor koncertező Goblin miatt a Suspiria lesz terítéken, de a megfejtés: Egy lányról. -  a szerk.)
Vetítik: m2 - 21:00

suspiria.jpg

Rocco és fivérei
Luchino Visconti klasszikusa. Szereplők: Alain Delon, Renato Salvatori, Annie Girardot, Spiros Focás, Nino Castelnuovo, Roger Hanin, Paolo Stoppa, Suzy Delair, Claudia Cardinale.
Vetítik: Duna - 21:45

Psycho 3
A Norman Bates-t harmadszor alakító Anthony Perkins rendezői debütje. Viszonylag jól fogadta a kritika, de anyagi szempontból ez volt a sorozat leggyengébben teljesítő darabja. (Kollégánk villámelemzése: itt.)
Vetítik: TV2 - 23:05

Engedd el!
A Shortbus rendezőjének filmje az alakításáért Oscarra és Golden Globe-ra jelölt Nicole Kidman főszereplésével.
Vetítik: Duna - 00:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr317256599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása