Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (09.24.)

2016. szeptember 24. - Orosdy Dániel

Grease 2
A Pomádé igen rosszul fogadott folytatása az első rész koreográfusától. Michelle Pfeiffer, Sid Caesar és Christopher McDonald valószínűleg nem erre a filmre a legbüszkébb, de Maxwell Caulfield, Adrian Zmed, Eddie Deezen és Tab Hunter véleménye eltérhet.
Vetítik: Duna - 09:00

Katyi
Ráthonyi Ákos vígjátéka Tolnay Klári főszereplésével.
Vetítik: Duna World - 11:25

Főnök inkognitóban
Vígjáték Louis De Funesszel (aki belenyúlt a forgatókönyvbe is, elméletileg először hosszú pályája során). További szereplők: Venantino Venantini, Maria-Rosa Rodriguez, Bernard Blier, Folco Lulli.
Vetítik: TV2 - 14:05

Hazai pálya
Palásthy György szatirikus vígjátéka Bencsik Imre forgatókönyvéből, Csákányi Lászlóval, Hacser Józsával, Latinovits Zoltánnal, Pécsi Sándorral, Horváth Terivel, Sztankay Istvánnal, Tompa Sándorral.
Vetítik: Duna - 15:25

Bolondos dallamok - Újra bevetésen
Joe Dante szórakoztató kalandvígjátéka Brendan Fraser, Jenna Elfman, Timothy Dalton, Steve Martin, Heather Locklear és Joan Cusack, valamint Tapsi Hapsi, Dodó Kacsa és a többiek főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 16:05

Bérgyilkosék
A Kéjjel-nappal után itt az újabb akció-romkom, ezúttal Ashton Kutcher és Katherine Heigl főszereplésével, akik egy házaspárt alakítanak. A férjről kiderül, hogy meglehetősen zűrös a múltja: több millió dolláros vérdíj van a fejére kitűzve. (BS)
Vetítik: Cool - 19:00

Végzetes vonzerő
Adrian Lyne óriási sikert aratott, többek között BAFTA-ra, Golden Globe-ra és (6 fontos kategóriában) Oscarra jelölt erotikus thrillere Michael Douglas, Glenn Close és Anne Archer főszereplésével. A forgatókönyv James Dearden és Nicholas Meyer munkája.
Vetítik: Duna - 21:20

Saul fia
Most az is megnézheti, aki eddig csak hallott róla. És ki nem hallott róla? Kozma György gondolatai.
Vetítik: RTL Klub - 21:50

saul_fia1.jpg

Védhetetlen
Fokvárosban játszódó akcióthriller, főszerepben egy ifjú CIA-ügynökkel (Ryan Reynolds), akinek egy egykori hírszerzőt (Denzel Washington) kellene megvédenie, ami a címből ítélve bizonyára nem könnyű feladat. Rendező a neve ellenére svéd Daniel Espinosa (Instant dohány). (BS)
Vetítik: TV2 - 22:05

Szigorúan piszkos ügyek 3.
A nagysikerű trilógia befejező része, változatlanul azonos alkotóktól, beleértve ezúttal az első rész főszereplőit is (Andy Lau, Tony Leung). Bár anyagi értelemben sikeresebb volt a második résznél, összességében a sorozat leggyengébb darabjának tartják.
Vetítik: Film Mánia - 22:55

A szerelem arca
Romantikus dráma jó színészekkel (Annette Bening, Ed Harris, Robin Williams).
Vetítik: Duna - 23:25

Nyomás alatt
Pszichothriller Charlie Sheennel, Mare Winninghammel és David Andrews-zal.
Vetítik: TV2 - 00:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7411738383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása