Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (07.06.)

2016. július 06. - Orosdy Dániel

Kisfiúk és nagyfiúk
Vámos Miklós novelláiból, Várkonyi Gábor rendezésében 1976-ban készült tévéfilm. A keretjáték egy általános iskola 6. osztályos diákjainak közössége. A film ebből a közösségből mutat be néhány fiút: otthoni életüket, gondolkodásukat és kapcsolatukat a szüleikkel. (port.hu)
Szereplők: Baranyai Ibolya, Berkes Gábor, Filep György, Geszti Péter, Gruber István, Iványi József, Kaszás Gergő, Komlós Juci, Makay Sándor, Miklósy György.
Vetítik: Duna World - 11:45

Behálózva
Szórakoztató zsaruvígjáték Dan Aykroyd és Tom Hanks főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Keserű igazság
Várkonyi Zoltán drámája Bessenyei Ferenccel, Gábor Miklóssal és Ruttkai Évával.
Vetítik: Duna - 21:25

A vér és méz földjén
Angelina Jolie (részben) Magyarországon forgatott bemutatkozó rendezése egy szerb férfi és egy muszlim nő szerelméről a bosnyák háborúban.
Vetítik: Duna - 23:00

A nyomozó
Az utóbbi évek egyik legjobb magyar filmje. Rendező: Gigor Attila (Terápia). A címszerepben: Anger Zsolt. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik szerint kis hazánkban nem készül olyan mozi, amit ne lehetne könnyedén elhelyezni a "Depresszió Tarr Béla-módra" vagy "Könnyed zenés szórakozás egyszerű lelkek számára" címkékkel fémjelzett skatulyákba.
Vetítik: TV2 - 01:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr408869480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása