Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (06.15.)

2016. június 15. - Orosdy Dániel

Nem válok el!
Hajdufy Miklós tévéfilmje Máté Gáborral, Tábori Nórával, Kovács Nórával, Rátóti Zoltánnal, Bodrogi Gyulával és Pap Verával.
Vetítik: Duna World - 11:30

Gyilkosság a villában
Philip Haas (Angyalok és rovarok) Maugham-adaptációja. Szereplők: Kristin Scott Thomas, Sean Penn, Anne Bancroft, James Fox, Derek Jacobi és Jeremy Davies.
Vetítik: Film Mánia - 16:20

Beverly Hills-i zsaru 2.
Tony Scott akcióvígjátéka Eddie Murphy-vel és Brigitte Nielsen-nel. Nem rossz, de nem hozza az első film színvonalát, és mintha a visszatérő szereplők (John Ashton, Judge Reinhold, Ronny Cox) is agymosáson estek volna át a köztes időben. További szereplők: Jürgen Prochnow, Allen Garfield, Dean Stockwell.
Vetítik: TV2 - 21:20

Tegnapelőtt
Bacsó Péter legjobb filmjeinek egyike. A forgatókönyv Karinthy Ferenc közreműködésével készült.
Vetítik: Duna - 21:25

Giovanna apja
Pupi Avati többek között Arany Oroszlánra is jelölt filmje. Szereplők: Silvio Orlando, Ezio Greggio, Francesca Neri, Serena Grandi.
Vetítik: Duna - 23:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr688810954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása