Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (04.23.)

2016. április 23. - Orosdy Dániel

The Brothers Bloom - Szélhámos fivérek
Rian Johnson (Beépülve, Looper - A jövő gyilkos) vígjátéka Rachel Weisz, Adrien Brody és Mark Ruffalo főszereplésével.
Vetítik: Cool - 11:30

Pókfoci
Rózsa János jól sikerült szatírája. Szereplők: Madaras József, Rajhona Ádám, Halász Judit, Temessy Hédi, Koltai Róbert, Pécsi Ildikó.
Vetítik: Duna - 15:30

Sabrina
Sydney Pollack romantikus vígjátéka Billy Wilder azonos című klasszikusa nyomán, Harrison Ford, Julia Ormond és Greg Kinnear főszereplésével. További szereplők: Angie Dickinson, Richard Crenna, Lauren Holly, Fanny Ardant, Paul Giamatti, Patrick Bruel. Ahogy a nagy előd, ez a film sem aratott átütő sikert, de a kritika viszonylag megértően bánt vele. Zene: John Williams és Sting (mindkettejüket Oscarra jelölték ezért a munkáért).
Vetítik: Duna - 19:35

Benjamin Button különös élete
David Fincher díjakra kacsingató, egyebek mellett 3 Oscart be is zsebelő F. Scott Fitzgerald-adaptációja Cate Blanchettel és Brad Pittel.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Kínai negyed
Roman Polanski neo-noir remekműve Jack Nicholson, Faye Dunaway és John Huston főszereplésével, Robert Towne csavaros forgatókönyve Oscar-díjat is kapott. Nem mellesleg minden idők egyik legjobb filmjének tartják (okkal), pl. a Guardian szerint is az 1. helyezett "BŰNFILM" kategóriában, és a magyar filmesek is kedvelik.
Vetítik: Duna - 21:40

kinai_negyed.jpg

Istent játszva
Neo-noir David Duchovny-val, Timothy Huttonnal, Angelina Jolie-val, Peter Stormare-rel, John Hawkes-szal és Tracey Walterrel.
Vetítik: Film Mánia - 23:05

A belső ember
Spike Lee jól sikerült akcióthrillere Denzel Washington, Clive Owen orra, valamint Jodie Foster, Willem Dafoe és Christopher Plummer főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 00:25

Tamara Drewe
Stephen Frears drámája a The Guardian brit napilap képregény-sorozata alapján, Gemma Artertonnal a címszerepben.
Vetítik: m2 - 01:00

Az orvosdoktor 1-2. rész
Noah Gordon regényének feldolgozása, abból is a hosszabb (azaz kétrészes, tévés) változat. A rangos színészgárdában többek között: Tom Payne, Stellan Skarsgard, Olivier Martinez, Emma Rigby, Ben Kingsley.
Vetítik: Duna - 01:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr68655604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása