Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (04.11.)

2016. április 11. - Orosdy Dániel

Igen
Révész György filmje Boldizsár Iván forgatókönyve nyomán, Darvas Iván, Béres Ilona és Ascher Oszkár főszereplésével.
Vetítik: Duna World - 11:40

Tigris és sárkány
Ang Lee Oscar-, BAFTA-, Golden Globe-, stb.-díjas vu-hsziája (wuxia, hős harcművészek kalandjait bemutató alkotás). A Guardian szerint minden idők 9. legjobb filmje "akció- és háborús film" kategóriában. Főszereplők: Chow Yun-fat, Michelle Yeoh.
Vetítik: Film Mánia - 19:50

Istenek és katonák
Háborús dráma, a népszerű Gettysburg előzménye azonos alkotóktól. Szereplők: Stephen Lang, Jeff Daniels, Robert Duvall, Mira Sorvino, Jeremy London.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

istenek_es_katonak_1.jpeg

Három fölösleges férfi (alias 3 felesleges ember)
Jacques Deray paranoid krimije a forgatókönyvírásba is besegítő Alain Delonnal, a Gunman alapjául szolgáló regényt is szerző Jean-Patrick Manchette egy műve nyomán.
Vetítik: Duna - 00:10

Zéró gyanúsított
E. Elias Merhige, a Begotten és A vámpír árnyéka rendezőjének misztikus thrillere Aaron Eckharttal, Ben Kingsley-vel és Carrie-Anne Moss-szal. Az eleje elmondhatatlanul zavaros, de ahogy összeáll a sztori, a film is egyre jobb lesz.
Vetítik: Film Mánia - 00:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr548586878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása