Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (03.11.)

2016. március 11. - Orosdy Dániel

Törékeny boldogság
Zsurzs Éva tévéfilmje Kálmán Györggyal, Voith Ágival, Kautzky Józseffel, Domján Edittel, Csákányi Lászlóval, Kéry Gyulával, Gobbi Hildával, Avar Istvánnal és Törőcsik Marival. Az eredeti mű szerzője Cserhalmi Imre.
Vetítik: Duna World - 11:40

Telefonpapa
Mihályfy Sándor ifjúsági filmje Katkó István művéből. Szereplők: Haumann Péter, Halász Judit, Léner András, Csákányi László, Mensáros László, Halász Gábor, Kozák László.
Vetítik: m2 - 13:10

Amnézia
Ilyet se hallottunk még: a Nicole Kidman által alakított nőnek olyan amnéziája van, hogy minden reggel szó szerint tiszta lappal indul. A lyukakat férje (Colin Firth) segít betömni (khm), de a nő egy idő után gyanítani kezdi, hogy a férfi valamit elhallgat előle. A műfaj tehát: thriller. (BS)
Vetítik: Film+ - 21:00

A beavatott
Az alternatív jövőben a társadalmat 5 csoportra tagolja az elnyomó rendszer. A fiatal Beatrice egyikbe sem fér bele, kipusztításra ítélt kitaszítottként kell szembeszállnia a hatalommal. A hasonlóság Az éhezők viadalával nyilván nem a véletlen műve, Neil Burger rendező és stábja hasonló sikerekben bízik. Jennifer Lawrence szerepében: Shailene Woodley. A többi fellépő: Kate Winslet, Miles Teller, Jai Courtney, Maggie Q, Ray Stevenson, Ashley Judd. (BS)
Vetítik: TV2 - 21:20

Project X - A buli elszabadul
Három végzős gimnazista bulizik. Nagyon durván, sőt még annál is durvábban. Hogy lesz ebből film? [Most] kiderül. Egy biztos: a főszereplőt Thomas Mann-nak hívják. Producer: a Másnaposokat is jegyző Todd Phillips. (BS)
Vetítik: Cool - 23:15

A mennyországot választom 1-2. rész
Kétrészes tévéfilm a Legyetek jók, ha tudtokban is megénekelt Néri Szent Fülöp életéről, akit ezúttal Gigi Proietti (alias Rocca parancsnok) alakít.
Vetítik: Duna - 23:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr808466472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása