Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (02.04.)

2016. február 04. - Orosdy Dániel

Téli sport
Mihályfi Imre tévéfilmje Hunyady Sándor műve nyomán, Esztergályos Cecília főszereplésével.
Vetítik: Duna World - 11:30

Vesztesek bosszúja
Képregényfilm sok ismerős arccal (Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba, Columbus Short, Jason Patric).
Vetítik: Film+ - 21:10

Meteo
Monory Mész András sci-fije, a "magyar Szárnyas fejvadász" Eperjes Károly, Kistamás László, Varga Zoltán, Dér Denisa és Vajdai Vilmos főszereplésével, Bereményi Géza és a rendező főszereplésével. Zene: Másik János, Szemző Tibor. "Egy kihalt gyárnegyedben, a város peremén, valahol Kelet-Európában, egy üres műhely közepén áll egy kád. Eckermann, a meteorológus fürdik benne. Ideje java részét ábrándozással tölti, ezért barátai Felhőcskének hívják. Két barátja van: Berlioz, az örökmozgó életművész és Verő, az üzemek hallgatag vagánya. Eckermann (Kistamás László, a Kontroll Csoportból) számítógépen kidolgozza a biztos nyerés szisztémáját, ám a feketepiacról odafuvarozott lengyel lány véletlenül megöli őt a fürdőkád szélére tett hajszárítóval. A szisztéma segítségével közben Berlioz és Verő rengeteg pénzt nyer a lóversenyen." (Meteo a Műcsarnokban)
Vetítik: Duna - 22:50

Kecskebűvölők
A Kecskebűvölők egy olykor húsbavágó könyv talán túlságosan is könnyed interpretációja, mely már-már nihilizmusba hajló cinizmussal vágja el a gordiuszi csomót: nincs mit tenni, már csak röhögni lehet az egészen. (SL)
Szereplők: George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges, Kevin Spacey.
Vetítik: Film Mánia - 00:35

A dolgok állása
Wim Wenders filmje HELYETT Kevin Macdonald "régivágású" politikai thrillere kiváló színészekkel (Ben Affleck, Russell Crowe, Helen Mirren, Rachel McAdams, Robin Wright, Jeff Daniels, Jason Bateman).
Vetítik: TV2 - 03:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr528357526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása