Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (01.29.)

2016. január 29. - Orosdy Dániel

A bűvös erdő
Zsámbéki Gábor és Gazdag Gyula mesejátéka Simány Andrea, Pogány Judit, Kaskó Erzsébet és Kari Györgyi főszereplésével.
Vetítik: m2 - 12:50

Veszélyzóna
Luc Besson író-producer 10 év elteltével anyagilag sikeres, de nem túl jól fogadott remake-et készített a B13 - A bűnös negyedhez. Nem mellesleg ez Paul Walker utolsó befejezett filmje. További szereplők: David Belle (aki már a B13-ban is szerepelt), RZA, Bruce Ramsay.
Vetítik: Film+ - 21:00

Nászfrász
Komédia Robin Williams-szel, részben az amerikai Office alkotóitól (Ken Kwapis rendező, John Krasinski színész etc.).
Vetítik: RTL Klub - 21:25

Míg a világvége el nem választ
Az elmúlt évek során megszaporodtak az apokalipszis-filmek, Lorene Scafaria azonban úgy döntött, hogy bemutatkozó munkájával nem a komor világvége-víziók sorát gyarapítja, hanem választott alaphelyzetéből rendhagyó romantikus vígjátékot kanyarít. (...) A road-movie-ként is élvezhető Míg a világvége el nem választ végéhez közeledve Scafaria talán átlépi a határt egy-egy érzelgős mondattal, de az előzmények fényében ez bocsánatos bűn: igen viccesen rajzol fő- és mellékszereplőket, lendületes ritmusban halmozza a jobbnál jobb epizódokat, és még a befejezéssel sem okoz csalódást. (Roboz Gábor)
Vetítik: Duna - 00:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr898327874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása