Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (11.10.)

2015. november 10. - Orosdy Dániel

the-eiger-sanction.jpgReggeli a marsallnál
Békés András tévéjátéka Turgenyev műve nyomán.
Vetítik: Duna World - 11:15

Vicky Cristina Barcelona
A három sztereotip nőtípust (meleg barna, naiv szőke, tüzes fekete) és egy hamisítatlan machót felvonultató Vicky Cristina Barcelona elsősorban férfiaknak való vérbeli nyári szerelmes film. Bár nem visz közelebb a női lélekhez, sem a szerelem természetének megértéséhez, kellemes élvezet. (Schreiber András)
Rendezte és írta: Woody Allen. Szereplők: Scarlett Johansson, Rebecca Hall, Penélope Cruz, Javier Bardem.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Az ördög maga
Alan J. Pakula hattyúdala Harrison Forddal és Brad Pitt-tel. Kár, hogy az idős mester nem fogta erősebben a gyeplőt, ez az írekről szóló thriller a sztárok civakodásának és a sztori többszöri átírásának köszönhetően felemásra sikerült.
Vetítik: Film+ - 22:45

Bosszú az Eiger csúcsán
Clint Eastwood ezzel a filmmel egyszerre tört James Bond és Sir Edmund Hillary babérjaira. Zene: John Williams. Ben Bowmant az Oscar-díjas George Kennedy alakítja.
Vetítik: Viasat6 - 22:55

A durangói vonat
Mario Caiano (Sergio Leone asszisztense az Egy maréknyi dollárért forgatásán) Az ördög jobb és bal kezét megelőlegező komikus spagettiwesternje. Szereplők: Anthony Steffen, Mark Damon, Enrico Maria Salerno, Aldo Sambrell. A forgatókönyv egyik társírója Duccio Tessari, aki íróként közreműködött az Egy maréknyi dollárért elkészítésében. Az operatőr pedig Enzo Barboni (ő pár évvel később Az ördög jobb és bal keze-filmek író-rendezőjeként vált ismertté, már E. B. Clucher néven).
Vetítik: Duna - 01:10

Príma primavéra
Edelényi János drámája Lukáts Andor szemledíjas alakításával.
Vetítik: TV2 - 03:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr148066638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása