Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (08.20.)

2015. augusztus 20. - Orosdy Dániel

Egérmese
Don Bluth nagy sikert aratott animációs filmje, az első igazán nagyot szóló nem-Disney-alkotás ebben a körben. Producer és ihletgazda: Steven Spielberg.
Vetítik: TV2 - 09:30

Mancs
Pejó Róbert családi kalandfilmje a közkedvelt mentőkutyáról, Trill Zsolttal a fő- (de nem cím-!)szerepben
Vetítik: TV2 - 16:00

Johnny English újratöltve
Rowan Atkinson újra magára ölti a félkegyelmű brit titkosügynök szerepét. Partnerei: Dominic West, Gillian Anderson, Rosamund Pike. (BS)
Vetítik: TV2 - 18:50

Kémes hármas
McG (Charlie angyalai, Terminátor – Megváltás) filmje a Hollywoodban valamiért különösen népszerű akció-kémvígjátékok sorát gazdagítja. A címben jelzett szerelmi háromszög csúcsain: Reese Witherspoon és a CIA-ügynököket alakító Tom Hardy és Chris Pine. (BS)
Vetítik: TV2 - 21:00

A Notre Dame-i toronyőr
Victor Hugo klasszikus regényének tévéfilm-változata, Quasimodo szerepében az alakításáért Emmyre jelölt Anthony Hopkins-sual. További szereplők: Derek Jacobi, David Suchet, Gerry Sundquist, Tim Pigott-Smith, John Gielgud, Robert Powell, Lesley-Anne Down, Nigel Hawthorne.
Vetítik: Story4 - 21:00

notredam_hopkins.jpg

A rettenthetetlen
Mel Gibson Oscar-díjas történelmi filmje.
Vetítik: RTL Klub - 21:20

Ének a búzamezőkről
Szőts István filmje Móra Ferenc műve nyomán. Annak idején személyesen Rákosi tiltatta be.
Vetítik: Duna - 23:05

Egy hölgy arcképe
Jane Campion kosztümös drámája Henry James műve alapján Nicole Kidman főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 23:05

Hi-Lo Country
Stephen Frears elismert neo-westernje Max Evans regénye nyomán, melyre már Sam Peckinpah is szemet vetett annak idején. A díjnyertes forgatókönyv Walon Green munkája, aki többek között A vad bandán és A félelem árán is dolgozott. Társproducer: Martin Scorsese. Szereplők: Billy Crudup, Woody Harrelson, Patricia Arquette, Penélope Cruz, Cole Hauser, Sam Elliott.
Vetítik: TV2 - 01:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr697720020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása