Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (07.24.)

2015. július 25. - Orosdy Dániel

Tízparancsolat 1. rész
Cecil B. DeMille klasszikusa. A sztárokkal telepakolt színészgárdában feltűnik többek között: Charlton Heston, Yul Brynner, Anne Baxter, Edward G. Robinson, Yvonne De Carlo, Vincent Price, John Carradine.
Vetítik: Duna - 13:20

Herkules (alias Herkules, a világ ura)
Luigi Cozzi kultikus trashfilmje. A címszerepet Lou Ferrigno alakítja, aki úgy fut a kamera felé lassított felvételen, hogy azt még a Baywatch-osok is megirigyelhetik. További szereplők: a csini Sybil Danning, valamint Gianni Garko és Brad Harris.
Vetítik: Viasat3 - 16:45

A burok
Az Alkonyat-saga megalkotója, Stephenie Meyer még 2008-ban írt egy testrablós-romantikus sci-fit, amelyből most Andrew Niccol (Gattaca) készített adaptációt Saoirse Ronan, Diane Kruger, Max Irons és William Hurt főszereplésével. (BS)
Vetítik: Film+ - 20:40

Lejtőn
Matthew Chapman drámája Charlie Hunnam, Terrence Howard, Liv Tyler és Patrick Wilson főszereplésével.
Vetítik: AXN - 21:00

A nagy balhé
George Roy Hill Oscar-díjas klasszikusa két szélhámosról (Paul Newman és Robert Redford), akik meg akarnak kopasztani egy nagystílű gengsztert (Robert Shaw).
Vetítik: Duna - 21:30

nagy_balhe.jpg

Csontdaráló
Robert Aldrich The Longest Yard című klasszikusának (a magyar címváltozat leírásától tartózkodnék) vállalható remake-je Adam Sandler, Chris Rock, Burt Reynolds, James Cromwell és Courteney Cox főszereplésével. (Reynolds az eredeti moziban főszereplő volt.)
Vetítik: TV2 - 21:50

Diana
Oliver Hirschbiegel életrajzi drámája Naomi Watts-szal a címszerepben.
Vetítik: Cool - 22:35

Papírhold
Peter Bogdanovich rangos díjakra jelölt és többet el is nyerő klasszikusa, egy road movie-ba oltott dramedy Kovács László csodálatos operatőri munkájával, Joe David Brown regénye és Alvin Sargent forgatókönyve nyomán, a vágó a zseniális Verna Fields volt. Szereplők: Ryan O'Neal, Tatum O'Neal (Oscar-díj!), Madeline Kahn (Oscar-jelölés), John Hillerman, Randy Quaid, Burton Gilliam.
Vetítik: Duna - 23:40

Lány a vízben
M. Night Kieythetetlen sokadik (sikertelen) próbálkozása A hatodik érzék sikerének megismétlésére.
Vetítik: RTL Klub - 00:45

Szimpla történet
Bodnár V. Róbert kisjátékfilmje.
Vetítik: m2 - 03:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr707652548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása