Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (06.29.)

2015. június 29. - Orosdy Dániel

Bérbosszú Bt. - Megfizetünk, ha megfizetnek
Az elsősorban komikusként ismert Bob Saget (Bír-lak) meglehetősen prosztó, de szórakoztató vígjátéka Norm Macdonald főszereplésével és társíróként jegyzett forgatókönyvéből. További szereplők: Artie Lange, Jack Warden, Don Rickles, Chris Farley, valamint az apró kis szerepben is nagyot alakító Chevy Chase.
Vetítik: Film Mánia - 19:25

Cápa 2.
Egy újabb nézhető Cápa-koppintás, csak éppen ez hivatalosan is az (mivel folytatás) és tulajdonképpen egész korrekt (valószínűleg mert Spielberg stábjának nagy része visszatért a leforgatására, beleértve az egyik főszereplőt, Roy Scheidert is).
Vetítik: TV2 - 22:30

Vadnyugati igazság (alias Megtorlók)
Daniel Mann westernje, mely A vad bandát és A piszkos 12-t próbálta meg közös nevezőre hozni, kevés sikerrel. Főszereplők: William Holden, Ernest Borgnine (azaz A vad banda vezérei), Woody Strode, Roger Hanin, Susan Hayward, Reinhard Kolldehoff.
Vetítik: Duna - 23:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr597581694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása