Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (02.13.)

2015. február 13. - Orosdy Dániel

columboinyenc.jpgKellékfeleség
Amerikai romkom egy agglegényről, aki felbéreli titkárnőjét, hogy játssza el a feleségét álmai nője előtt. (? – a szerk.) A főszerepekben Adam Sandler és Jennifer Aniston komédiáznak, de beugrik egy pillanatra Nicole Kidman is. (BS)
Vetítik: Cool - 21:10

Columbo: Az ínyenc gyilkos
Jonathan Demme első televíziós rendezése, természetesen Peter Falkkal Columbo szerepében. További szereplők: Louis Jourdan, Mako, Michael V. Gazzo.
Vetítik: Duna - 21:15

Showtime - Végtelen és képtelen
Az Eddie Murphy - Robert de Niro furcsapár vígjátéka.
Vetítik: RTL Klub - 21:20

Kopaszkutya
Szomjas György zenés kultfilmje a Hobo Blues Bandből és P. Mobilból összegyúrt Kopaszkutya zenekarról Hobo és Schuster Lóránt főszereplésével.
Vetítik: Duna - 22:50

Hamlet
Franco Zeffirelli változata a nagy klasszikusra, (akkor még) kissé meglepő módon a Mel Gibsonnal a címszerepben. További szereplők: Paul Scofield, Ian Holm, Glenn Close, Helena Bonham Carter, Pete Postlethwaite.
Vetítik: m1 - 23:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr147170637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása