Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (01.02.)

2015. január 02. - Orosdy Dániel

Életrevalók
Az Életrevalók legelső, (poén)bombaként robbanó flash forward-jelenetétől kezdve tele van klasszikus helyzet- és jellemkomikummal a megközelíthetetlen nőt kitartóan ostromló, mégis mindig hoppon maradó férfi esetétől kezdve a gondviseltje megváltozott adottságairól minduntalan megfeledkező tökkelütöttig. (Vajda Judit)
Vetítik: Duna - 21:50

A jó német
Steven Soderbergh klasszikusok előtt tisztelgő, de saját jogán is figyelemreméltó filmje Cate Blanchett, George Clooney és Tobey Maguire főszereplésével.
Vetítik: ATV - 22:15

Kiképzőtábor
John McTiernan filmje John Travolta, Samuel L. Jackson, Timothy Daly és Giovanni Ribisi főszereplésével, avagy A vihar kapujában és A tábornok lánya találkozása az akciófilm boncasztalán.
Vetítik: m1 - 00:50

Stephen King: Dolores Clairborne
Taylor Hackford emlékezetes King-adaptációja. Szereplők: Kathy Bates, Jennifer Jason Leigh, Christopher Plummer, John C. Reilly, David Straithairn.
Vetítik: RTL Klub - 01:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr797030627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása