Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (11.15.)

Williams, Carrey, Tatum

2014. november 15. - Orosdy Dániel

S.O.S. Love - Az egymillió dolláros megbízás
Sas Tamás sikerfilmjének folytatásában ezúttal olyan B-kategóriás hollywoodi sztárok is feltűnnek, mint Daryl Hannah és Billy Zane. A társkereső ügynökség munkatársai most azt a feladatot kapják, hogy egy orosz maffiózó lányát boronálják össze a Magyarországon forgató amerikai színésszel. További szereplők: CJ Thomason, Christine Kelly, Árpa Attila, Hujber Ferenc, Kovács Patrícia, Hevér Gábor, Szinetár Dóra. (BS)
Vetítik: TV2 - 15:00

A maszk
Jim Carrey korai sikerfilmje.
Vetítik: RTL Klub - 15:50

Elpuskázva
Vígjáték Vince Vaughn, Britt Robertson és Cobie Smulders főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 19:00

Hazudós Jakab
Magyar koprodukcióban készült, érzelmes holokauszttörténet Robin Williams-szel és számos magyar színésszel (Darvas Iván, Rudolf Péter, Kulka János...).
Vetítik: ATV - 20:40

Az aranypisztolyos férfi
A film, amely bizonyítja, hogy Roger Moore nem lazenbyzte el a szerencséjét. Író: Ian Fleming (az utolsó, befejezetlen Bond-regénye nyomán). Rendező: Guy Hamilton (utoljára). Főgonosz: Christopher Lee . Jócsajok: Britt Ekland, Maud Adams. M: Bernard Lee. Q: igazoltan távol. Miss Moneypenny: Lois Maxwell.
Vetítik: Duna - 20:50

aranypisztolyos férfi.png

Jack Reacher
Christopher McQuarrie akciófilmje Lee Child könyvsorozatának 9. része alapján. A címszerepben: Tom Cruise. További szereplők: Rosamund Pike, Richard Jenkins, Werner Herzog, Robert Duvall.
Vetítik: TV2 - 21:15

Bábel
Alejandro González Inárritu második amerikai filmje, a Korcs szerelmekkel induló trilógia befejező része. A forgatókönyvíró: Guillermo Arriaga. Főszereplők: Cate Blanchett, Brad Pitt, Mahima Chaudhry, Gael García Bernal.
Vetítik: Story4 - 21:25

Millennium I - A tetovált lány
Stieg Larsson bestsellerének első, európai filmváltozata Noomi Rapace (Prometheus) főszereplésével. Jelen sorok írója a kivételek közé tartozik, a David Fincher-féle amerikai feldolgozást melegebb szívvel ajánlja az "eredetinél".
Vetítik: m1 - 00:05

A sas
Kevin Macdonald történelmi kalandfilmje Channing Tatum, Jamie Bell és Donald Sutherland főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 00:15

Fulladás
Az elsősorban színészként ismert Clark Gregg elismert rendezői bemutatkozása, egyben a második film egy Chuck Palahniuk-regény nyomán (az első a Harcosok klubja volt). Szereplők: Sam Rockwell, Anjelica Huston, Kelly Macdonald, Paz de la Huerta, Chuck Palahniuk.
Vetítik: RTL Klub - 00:35

A sasvadász fia
Német-svéd-dán dráma egy mongol kisfiúról, aki nem akar sasvadász apja örökébe lépni, helyette a nagyváros, Ulánbátor felé veszi az irányt. (BS)
Vetítik: m2 - 02:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr386898433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása