Filmvilág blog

Olvass bele a Fulci-Romero könyvbe!

Betekintő

2014. október 09. - filmvilág

A Filmvilág két jeles munkatársa által jegyzett Romero-Fulci könyvről (A modern horror mesterei: Lucio Fulci & George A. Romero) már ejtettünk pár ezer karaktert itt a blogon. Tudósítottunk a megjelenésről, megmutattuk, hogy honnan indult a projekt (legalábbis a Fulcis része), most pedig – egy elképesztően ravasz és kifinomult marketingfogással – magát a könyvet tárjuk olvasóink elé. Pontosabban egy pár oldalas részletét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr446773019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Venyercsán Dávid 2014.10.09. 18:48:29

Honnan lehet megrendelni? Gondolom Bookline és társainál nehezen.

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2014.10.09. 21:58:23

@Venyercsán Dávid: Így igaz (különben jóval magasabb lenne az ár). Az alábbi oldalon tudom ajánlani a "Kosárba tesz" gomb lenyomása után a "Postai levélként" + "Banki előre utalás" kombinációt, ez jelenleg a legokosabb beszerzési mód:

book.kontraszt.hu/webshop/irodalom/a-modern-horror-mesterei-detail

Venyercsán Dávid 2014.10.09. 22:12:13

@Orosdy Dániel: Köszönöm szépen! :) Romeroról eddig csak angol szakirodalmat találtam, jó lenne megismerni a hazaiak véleményét is.
süti beállítások módosítása