Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (07.27.)

Hitchcock, Scorsese, Python

2014. július 27. - Orosdy Dániel

Tekerd vissza, haver!
Michel Gondry szerethető, de sajnos nem elég jól kitalált vígjátéka Jack Blackkel, Mos Deffel, Danny Gloverrel, Mia Farrow-val és Sigourney Weaverrel.
Vetítik: Film+ - 12:45

Simon Menyhért születése
Várkonyi Zoltán és Makk Károly filmje Déry Tibor és Bacsó Péter forgatókönyve nyomán Szirtes Ádám, Mészáros Ági és Pécsi Sándor főszereplésével.
Vetítik: Duna - 16:20

A zűr bajjal jár
A Nancy Meyers - Charles Shyer páros vígjátéka Julia Roberts-szel és Nick Nolte-val. További szereplők: Robert Loggia, Olympia Dukakis, James Rebhorn, Saul Rubinek, Keith Gordon.
Vetítik: m1 - 17:20

Mi kell a nőnek?
Vicces-romi tingli-tangli az akkor még épelméjűnek tűnő Mel Gibsonnal. További szereplők: Helen Hunt, Marisa Tomei, Alan Alda, Lauren Holly. (Kiváncsi vagyok, a híresen nagy liberális, mellesleg ateista Alda ma is elvállalná-e ezt a szerepet...)
Vetítik: RTL Klub - 20:00

A pap - Háború a vámpírok ellen
Nem igazán meggyőzőnek tűnő fantasztikus akciófilm Paul Bettany-val és Karl Urbannel, no meg vámpírokkal, vámpírrezervátumokkal, katonapapokkal, katonapapnőkkel, seriffekkel...
Vetítik: Film+ - 21:10

A gyanú árnyékában
Alfred Hitchcock remek thrillere Teresa Wright, Joseph Cotten és Hume Cronyn főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:20

gyanú árnyékában1943.jpg

Sok hűhó semmiért
Kenneth Branagh, Emma Thompson és Michael Keaton jutalomjátéka Shakespeare vígjátékának filmváltozatában.
Vetítik: Story4 - 21:25

Casino
Scorsese remek, megtörtént eseten alapuló maffiafilmje, a csodálatos Nagymenők édestestvére (ami meglátszik a közreműködőkön is: De Niro, Pesci, Pileggi etc).
Vetítik: m1 - 22:00

Trópusi vihar
Ben Stiller (ön)ironikus vígjátéka egy csapat sztárról, akik egy háborús film forgatása közben valódi háborúba keverednek. Tom Cruise sok elismerést kapott ezért a filmért, valószínűleg mert a) nem a főszerep az övé b) kopasz és csúnya embert alakít benne. Sokkolóan merész és eredeti vállalások egy színésztől.
Vetítik: TV2 - 22:00

Monty Python: Az élet értelme
Az élet értelme a bizarr művekben bővelkedő életmű legfurább darabja, a rajongók titkos favoritja, egyben a szakma által leghamarabb elismert Python-mű, amely az Arany Pálma-jelölés mellett még egy rangos díjat, a zsűri nagydíját is összeszedte Cannes-ban.
Vetítik: Viasat3 - 22:00

Kőkemény Minnesota
A bálnalovas rendezőjének drámája, melyért Charlize Theron és Frances McDormand BAFTA-, Golden Globe- és Oscar-jelölést kapott. További szereplők: Sean Bean, Woody Harrelson, Sissy Spacek, Richard Jenkins, Michelle Monaghan.
Vetítik: ATV - 22:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr616510661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deepblue Noir (törölt) 2014.07.27. 13:41:58

"A FELÁLDOZHATÓK 3. - A legjobb a szériában. Gyerekkorom VHS-akciófilmes érése óta nem szórakoztam ilyen jól. (5/4 - szá)"

de hát ezt a filmet még be sem mutatták!!
:DDD

David Sumner 2014.07.27. 15:24:08

@Deepblue Noir: Gondolom, a letöltésről nem is hallottál, így meg sem fordult a fejedben. Olvass egy kicsit: insidemovies.ew.com/2014/07/25/expendables-3-leak/

:DDD

David Sumner 2014.07.27. 15:34:42

@Deepblue Noir: De, szóba jöhet, legfeljebb nem nálad. A teljesség kedvéért pedig ez DVDScr, nem pedig CAM-os szutyok. Nagy különbség. És csak, hogy megnyugodj: moziban is meg fogom nézni, mert igazságtalan lenne, ha az öregek éppen most buknának meg. Persze, nem mindenki lesz ilyen jóindulatú, de mivel tetszett a film, és megérdemlik a honort, megadom nekik.
süti beállítások módosítása