Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (07.23.)

Dörner, Reiner, Boon

2014. július 23. - Orosdy Dániel

A napfényben fürdő kastély
Ifjúsági tévéfilm Danilo Kis Korai bánat című, önéletrajzi vonatkozású novelláskötete nyomán Dörner György és Eperjes Károly főszereplésével.
Vetítik: Duna - 10:00

Micmacs - (N)Agyban megy a kavarás
A Hosszú jegyesség nagyívű romantikus drámája után Jean-Pierre Jeunet visszatért a groteszk komédia (lásd: Delicatessen, Elveszett gyerekek városa) műfajához. A 27 millió euróból készült filmben Bazin (Dany Boon) barátai segítségével tönkre akar tenni két fegyvergyártó vállalatot, őket okolja ugyanis, hogy egy véletlenül elsült pisztoly miatt egy lövedék maradt a fejében. (BS)
Vetítik: m2 - 21:40

Halott férfi nem hord zakót
A kiváló vígjátékokat jegyző Steve Martin--Carl Reiner színész-rendező páros több szempontból is bravúros noir-paródiája, amely 40-es években készült klasszikusok jeleneteinek felhasználásával közel tökéletes illúziót teremtve hozza össze a vásznon Martint, Rachel Wardot és a rendezőt Hollywood aranykorának legnagyobb csillagaival.
Vetítik: TV2 - 01:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr76536009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása