Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (07.14.)

2014. július 14. - Orosdy Dániel

Halálos nyugalom
Phillip Noyce kiváló thrillere Sam Neill, Nicole Kidman és Billy Zane emlékezetes alakításával, a stábot főleg a Mad Max-sorozat készítői alkotják.
Vetítik: Viasat3 - 21:15

Krízispont
A Krízispont legnagyobb erénye elsősorban az, hogy sikeresen adja vissza a pénzügyi világ beteges belterjességét, illetve sikerül érzékeltetnie azt az egyre félelmetesebb távolságot is, amely a cégek, illetve a hétköznapi valóság között létrejött. Az érintettek igazi tragédiája azonban mégis az, hogy a tudtán kívül itt lényegében mindenki kényszerpályán mozog. A teljes képet sem a befektető, sem a beosztott, sem a döntéshozó nem láthatja át, így a különböző reakciók már egyáltalán nem tudják befolyásolni a rendszer kíméletlen logikáját. Chandor látlelete azért annyira drámai, mert minden eddigi filmes próbálkozásnál közelebb jut a pénzügyi szektor ijesztő törvényszerűségeihez. (HZ)
Vetítik: m2 - 21:40

Apátlan anyátlanok
Mike Binder vígjátéka Joan Allen és Kevin Costner főszereplésével. További szereplők: Erika Christensen, Alicia Witt, Evan Rachel Wood.
Vetítik: RTL Klub - 00:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr846483683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása