Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (05.10.)

Ferrell, Redford, Roberts

2014. május 10. - Orosdy Dániel

Coco Chanel
Rangos díjakra jelölt életrajzi dráma Audrey Tautou-val és Benoît Poelvoorde-del.
Vetítik: Story4 - 13:05

Beszterce ostroma
Keleti Márton filmje Mikszáth Kálmán regénye nyomán, Ajtay Andor, Tolnay Klári, Rajnay Gábor és Turay Ida főszereplésével.
Vetítik: Duna - 16:25

Jurassic Park 2. - Az elveszett világ
Nézhető folytatás.
Vetítik: TV2 - 19:00

Pancser police
A televízió (A híres Ron Burgundy legendája) és az autóversenyzés (Taplógáz: Ricky Bobby legendája) után az Adam McKay-Will Ferrell páros a rendőrök, pontosabban a buddy cop filmek világába kirándult. Az akciókomédiában Ferrell partnerét Mark Wahlberg alakítja, de feltűnik még Dwayne Johnson, Samuel L. Jackson, Steve Coogan, Michael Keaton és Eva Mendes is. (BS)
Ami nem sikerült Kevin Smithnek a Két kopperrel, az sikerült McKay-nek és Ferrellnek; ráfért már a szubzsánerre egy ilyen tiszteletteljes és okos, delejes humorral felfegyverzett darab. (Alföldi Nóra kritikája a Filmvilág 2010/10. számában olvasható.)
Vetítik: Film+ - 21:00

Ünneprontók ünnepe
Népszerű vígjáték Owen Wilson, Vince Vaughn és Christopher Walken főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Gyávák és hősök
Robert Redford (egyben főszereplő) drámája Meryl Streeppel, Tom Cruise-szal (egyben producer), Peter Berggel és Michael Penával. Forgatókönyv: Matthew Michael Carnahan (a Z világháború egyik írója, Joe Carnahan fivére).
Vetítik: Story4 - 21:30

gyávák és hősök.jpg

Kettős játék
Tony Gilroy kémthrillere Julia Roberts, Clive Owen, Tom Wilkinson, Paul Giamatti és Ulrich Thomsen főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 21:35

Freddy vs. Jason
Avagy a két slasher-ikon egymásnak feszül.
Vetítik: TV2 -23:40

Víruscsapda
Poszt-apokaliptikus horror többek között Chris Pine-nal és Piper Perabóval.
Vetítik: TV2 - 00:05

Tört angolsággal
Elismert, független romantikus film Zoe Cassavetes-től (nem csak névrokon). Szereplők: Parker Posey, Melvil Poupaud, Drea de Matteo, Gena Rowlands (az anyuka), Peter Bogdanovich (az apuka régi barátja), Justin Theroux.
Vetítik: m2 - 00:20

MacGruber
Parodisztikus akció-vígjáték a Saturday Night Live agytrösztjeitől, Will Forte, Kristen Wiig, Val Kilmer, Ryan Phillippe és Powers Boothe főszereplésével. A gegek célpontja gyermekkorunk nagy kedvence, a kiégett izzóból és használt rágógumiból hidrogénbombát készítő MacGyver.
Vetítik: m1 - 00:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr846146311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása