Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (03.12.)

Bonham, Pinto, Wiig

2014. március 12. - Orosdy Dániel

halhatatlanok.jpgCromwell
Rangos díjakra jelölt életrajzi dráma Richard Harris, Alec Guinness és Timothy Dalton főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 18:20

Tremors 3. - Ahová lépek, már megint szörny terem
A Tremors második tékában debütálő folytatása, ami egyben a tévésorozat pilotjául is szolgált. Az első rész főszereplői közül már csak Michael Gross tartja a frontot a gyilkos megagilisztákkal szemben.
Vetítik: Story4 - 21:05

Halhatatlanok
NEM a hépregényguru Enki Bilal filmje, HANEM:
Hollywood második legismertebb indiai filmese, Tarsem Singh látványos akció-fantasy-t prezentál, főszerepben az új Supermannel, Henry Cavill-lel, Mickey Rourke-vel és Freida Pinto-val. (BS)
Vetítik: Film+ - 21:10

A majmok bolygója
A nagy klasszikus halovány remake-je Tim Burtontől. Szereplők: Mark Wahlberg, Kris Kristofferson, Helena Bonham Carter, Tim Roth, Michael Clarke Duncan.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

Ginger és Fred
Federico Fellini egyik kései munkája kedvenc színészei, Giulietta Masina-val (egyben feleség) és Marcello Mastroiannival.
Vetítik: Duna - 21:50

Röppentyűöv
Az inkább színészként ismert Paul Schneider (Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford) vígjátéka Paul Giamattival (egyben producer). További szereplők: Billy Crudup, Kristen Wiig.
Vetítik: TV2 - 02:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr745855193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása