Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (08.20.)

Történelem, gyerekfilm, vígjáték mindenfelé...

2013. augusztus 20. - Orosdy Dániel

István, a király
A Szörényi-Bródy páros klasszikusának legfrissebb, Alföldi Róbert rendezte feldolgozása, röviddel a bemutató után már a tévében is látható, a jeles nap örömére. Szereplők: Feke Pál, Stohl András, Udvaros Dorottya, Tompos Kátya, Radnai Csilla. (a szerk. ajánlata)
Vetítik: RTL-Klub - 21:20

Becstelen Brigantyk
Quentin Tarantino méltán népszerű háborús mozija. Szereplők: Brad Pitt, Diane Kruger, Mélanie Laurent, Christoph Waltz, Eli Roth, Daniel Brühl, Til Schweiger, Mike Myers, Maggie Cheung...
Vetítik: Viasat3 - 21:00

xXx2: A következő fokozat
Lee Tamahori akciófilme Ice Cube főszereplésével.
Vetítik: AXN - 21:00

A titkos ablak
Az elsősorban forgatókönyvíróként jeleskedő, de rendezőnek sem utolsó David Koepp (Hetedik érzék) thrillere Stephen King műve nyomán, Johnny Depp, John Turturro, Maria Bello, Timothy Hutton és Charles S. Dutton főszereplésével.
Vetítik: Cool - 23:05

A születés
Az Alkonyat rendezőjének Krisztus-filmje.
Vetítik: RTL Klub - 23:15

születés_1.jpg

A szabadság útjai
Eseményfilm a javából: újra együtt a nagy páros, Kate és Leo több, mint tíz évvel a Titanic után; emellett Kate Winsletet először rendezi férje, Sam Mendes, és akkor még az Oscar-esélyekről nem is beszéltünk. Kevésbé bulváros, de nem kisebb szenzáció, hogy A szabadság útjai Richard Yates 1961-es, a legnagyobb kortárs amerikai regények közt számontartott művének adaptációja. (Nevelős Zoltán; a teljes kritika)
Vetítik: TV2 - 00:20

Az öreg hölgy és a testőr
Hugh Wilson (Rendőrakadémia, Elvált nők klubja, Csapás a múltból) vígjátéka Shirley MacLaine és Nicolas Cage főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 02:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr385467574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása