Filmvilág blog

Premierek a héten

Pokoli rázós

2013. április 18. - filmvilág

POKOLI FUTAMA jó nevű Mukunda Michael Dewil akciófilmje, amely szinte végig egy autó volánja mögött játszódik. Szinopszis: „Egy szabadlábra helyezett férfi (Paul Walker) Dél-Afrikába utazik, hogy helyre hozza életét és visszaszerezze szerelmét. Nem is sejti, hogy a kölcsönzőben felvett kocsi a korrupt rendőrfőnök első számú célpontjává teszi őt. A helyzetet bonyolítja a csomagtartóban megkötözött nő, akinek szerepe nem világos a kezdetben. Az egész város a nyomában, de a legfőbb csatát önmagával kell megvívnia.”

360Az ismert brazil rendező, Fernando Meirelles kipróbálta magát a mozaikfilm műfajában: az angol, francia, brazil és osztrák gyártású 360 a hűtlenség témáját járja körbe, olyan sztárok segítségével, mint Jude Law, Anthony Hopkins, Rachel Weisz és Ben Foster.  

ILL MANORS – RÁZÓS KÖRNYÉK Rapzenébe oltott bűndráma London kevésbé turistabarát környékén egy elsőfilmes zenész, Plan B rendezésében, amatőr főszereplőkkel.

iLL-MANORS.jpg

A blog kritikusa szerint: Ritka, hogy valaki zéró filmes háttérrel, a zene területéről átrándulva, azonnal egy érett és kifinomult nagyjátékfilmmel debütáljon. Ben Drew-val, vagyis a Plan B művésznéven futó rapper / soul énekessel pontosan ez történt. Rövid időszak (itt: egy hét) alatt játszódó, több sorsot egybefonó mozaikfilmet már láttunk jó párat a Ponyvaregénytől a Magnólián át a Bábelig, de olyat, ahol maga az író-rendező narrálja az eseményeket rappelve, még aligha. A kísérlet kínos kudarc is lehetett volna, de távolról sem az. A dealereket, drogfüggő kurvákat és kallódó tinédzsereket felvonultató film végig tökéletesen egyensúlyoz a morális tanmese és a kőkemény dráma közt. (BS)

HORRORRA AKADVA 5A paródiaszéria 7 év elteltével folytatódik. Főszerepben: Lindsay Lohan és Charlie Sheen. Bohóckodnak még: Mike Tyson és Snoop Dogg.

TAD JONES CSUDÁLATOS KALANDJAI 3D-BEN Spanyol animációs kalandfilm az Indiana Jones és a Múmia-filmek nyomán főszerepben egy régész ambíciókat tápláló kőművessel.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr615233568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása