Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (02.22.)

2013. február 22. - Orosdy Dániel

A Függetlenség napja
Blockbuster a hazafias fajtából. Roland Emmerich akció-sci-fijében sztárok válogatott csapata porolja el a megszálló alienek gatyáját.
Vetítik: Film+ - 20:10

Casting minden
Tímár Péter filmje Kern András főszereplésével. Valaha ez a két tényező önmagában is sokat jelentett... (A címet vajon hogy kell érteni? "Casting az egész világ, és jelentkező benne minden férfi és nő."?)
Vetítik: m1 - 20:15

Mr. és Mrs. Smith
Brangelina akcióba lép.
Vetítik: AXN - 21:00

Halálos fegyver
A havervígjáték és az akciófilm mára klasszikussá vált darabja, Shane Black forgatókönyve alapján, Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével. Ha minden igaz, a következő hetekben számíthatunk a sorozat többi részére is.
Vetítik: Cool - 21:20

halálos fegyver1.jpg

Dante pokla
Pierce Brosnan a vulkán ellen.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök!
Népszerű romantikus vígjáték Helen Fielding regénye alapján, a Bridget Jones naplója második része. Főszereplők: Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant és Jim Broadbent főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 21:30

Godsend - A teremtés klinikája
Thriller Robert De Niróval. (Biztosan nem kokóra kellett neki a pénz, de akkor mire...?)
Vetítik: Viasat6 - 22:00

Napfény
A partért is felelős páros, Danny Boyle és Alex Garland népszerű sci-fije. Szereplők: Cillian Murphy, Michelle Yeoh, Chris Evans, Rose Byrne.
Vetítik: Film+ - 23:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr105097576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása