Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (10.17.)

Mifune és Molina

2012. október 17. - Orosdy Dániel

trespass.jpgVörös nap
Rendhagyó szamuráj- ÉS westernfilm a két műfaj 1-1 ikonja, azaz Toshirô Mifune és Charles Bronson főszereplésével. További szereplők: Ursula Andress, Capucine, Alain Delon. E nem feltűnően jó, de meglepően emlékezetes és érdekes művet Terence Young, az első James Bond-filmek rendezője dirigálta.
Vetítik: Film+ - 19:00

A cápavadász
Az eurotrash méltán népszerű darabja: akciódús tengeri kincsvadászat az Enzo G. Castellari -- Franco Nero rendező-sztár álompárostól.
Vetítik: Hálózat - 21:00

A Cég - A CIA regénye (2. rész)
Az Oscar-jelölt operatőr, Mikael Salomon (A mélység titka, rendezőként: Vízözön) rangos díjakra nominált minisorozata. Magyar koprodukció lévén Chris O'Donnell, Alfred Molina, Michael Keaton, Natascha McElhone és Ulrich Thomsen mellett láthatjuk benne többek között Rudolf Pétert, Marozsán Erikát, Törköly Leventét is. Producer: Ridley Scott.
Vetítik: Duna - 21:25

Trespass
Walter Hill akciófilmje Bob Gale és Robert Zemeckis forgatókönyve alapján, Bill Paxton, William Sadler, Ice-T és Ice Cube főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 22:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr294853368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása