Filmvilág blog

Nyerd meg Don Winslow regényeit!

Játék

2012. szeptember 26. - filmvilág

Jövő héten mutatják be a magyar mozik Oliver Stone új filmjét, a Vadállatokat, amely a népszerű amerikai krimiszerző, Don Winslow Barbár állatok című regényének a feldolgozása. A történet két kaliforniai marihuánatermesztőről szól, akik akaratuk ellenére ujjat húznak a szintén drogban utazó, konkurens mexikói Baja Kartellel. Winslow a könyv sikere nyomán idén kiadott egy előzményregényt is, amely magyarul A gandzsa urai címen jelenik meg, a Vadállatok premierjével egy időben. Az Agave kiadó jóvoltából most mindkét kötetből kisorsolunk 3-3 példányt azon olvasóink közt, akik az alábbi feladványokat jól oldják meg:

winslow.jpg

  • Nevezz meg három olyan regényt, amelynek központi témája, a Barbár állatokhoz és A gandzsa uraihoz hasonlóan, szintén a drog, és filmadaptáció is készült belőlük!
  • Melyik drog kapott kiemelt szerepet egy korábbi, Oliver Stone-hoz kapcsolható filmben (és a rendező életében)?
  • Mely regényei jelentek már meg magyarul Winslow-nak?


A válaszokat a blog.filmvilag@gmail.com címre várjuk. Írd meg azt is, hogy milyen címre küldjük a könyveket, illetve, hogy a két regényből melyiket szeretnéd megkapni. Beküldési határidő: október 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr604804548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása