Filmvilág blog

Nicolas Winding Refn 60 percben

NWR

2012. június 25. - Baski Sándor

A Drive sikere óta a dán Nicolas Winding Refn felkapottabb, mint valaha, jelenleg 5 produkción dolgozik. A Thaiföldön játszódó Only God Forgives (főszerepben: Ryan Gosling) már leforgott, előkészítés alatt áll az I Walk With The Dead horror / thriller (főszerepben: Carey Mulligan) és egy képregényadaptáció (The Button Man), illetve producere lesz a Mániákus zsaru remake-jének és televíziós sorozatot készít a Barbarellából. 
Laurent Duroche NWR címmel egyórás dokumentumfilmet készített a rendezőről, amelyben Alejandro Jodoroswky, Ryan Gosling, Mads Mikkelsen, Gaspar Noé és Zlatko Buric is megszólal, illetve maga Refn is megemlékezik eddigi pályafutásáról, és láthatjuk rendezés közben is, az Only God Forgives forgatásán. A tovább után megtekinthető film narrációja francia nyelvű, de a nyilatkozók többsége angolul beszél. A videót a feltöltő eltávolította. Kapcsolódó olvasnivaló: Klág Dávid Refn-portréja.



A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr404609497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

David Sumner 2012.06.25. 20:42:55

Törölték. Kapják be. Láttam már amúgy, hibátlan. Kedvencem: NWR ajándéka a hitlerező LVT-nek, és a végefőcím utáni jelenet... :D Zlatko Buric dalra is fakad.
süti beállítások módosítása