Filmvilág blog

Előzetes: Shame (FRISSÍTVE!)

Szégyen

2011. november 18. - Baski Sándor

Steve McQueen (Éhség) új filmjéből a velencei bemutatója kapcsán már felkerült egy rövid részlet a YouTube-ra (ki is posztoltuk a blogra), októberben kijött az első előzetese, és most megérkezett a hangulatában kissé eltérő második is. A Shame (Szégyen) New Yorkban játszódik, főszereplője egy 30-as szexfüggő férfi (Michael Fassbender), akihez beköltözik a húga (Carey Mulligan). A kritikusok többsége az év egyik legjobb filmjének tartja a produkciót. Magyar bemutatóról egyelőre nincs hír.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr133304157

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szexfüggő vagyok. Kasztráltassam magam? 2011.11.01. 23:59:41

Egy orvos válaszol rovatban Pszichológust javasoltak. Fura, vagy lehet hogy nevetséges problémával fordulok önhöz. Igazság szerint nem is tudom, hogy kihez fordulhatnék.A problémám az, hogy túl nagy a szexuális étvágyam, illetve nem az a baj, hogy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ékszíj 2011.11.18. 10:04:32

Reméljük itthon is játsszák majd!
süti beállítások módosítása