Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (09.11.)

Aranyeső, gyilkosság

2011. szeptember 11. - Orosdy Dániel

Aranyeső Yuccában
A konyhafőnök szerint ideális délutáni menü. Egy füzér banánnal, például.
Vetítik: RTL Klub - 16:30

Bosszúból jeles

Kevin Williamson forgatókönyvíró első és máig egyetlen rendezése. Szereplők: Helen Mirren, Katie Holmes, Jeffrey Tambor, Barry Watson, Michael McKean, Molly Ringwald és Vivica A. Fox.
Vetítik: Viasat3 - 18:10

Mennyei Királyság

Ridley Scott kalandfilmje Orlando Bloommal.
Vetítik: RTL Klub - 19:00

Félénk vagyok, de hódítani akarok

Minden idők egyik legjobb vígjátéka. Rendező-társíró-főszereplő: Pierre Richard. A forgatókönyvbe besegített az akkor már Oscar-díjas Jean-Jacques Annaud is (Fekete-fehér színesben, A tűz háborúja, A medve, A rózsa neve).
Vetítik: Story4 - 20:10


Rambo

Ted Kotcheff szórakoztató akciódrámája. Ez a film alapozta meg Sylvester Stallone "másik" emblematikus sorozatát (a Rocky mellett).
Vetítik: Film+ - 21:05

Mentőkabin

Az elsősorban színészként ismert Ron Silver tévés Hitchcock-remake-je. A Mentőcsónak sci-fi változatának főszereplői Robert Loggia, Jessica Tuck, Stan Shaw, CCH Pounder és a rendező.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

London River

Díjnyertes dráma Brenda Blethynnel.
Vetítik: Duna - 22:10

Gyilkosság a villában

Philip Haas (Angyalok és rovarok) Maugham-adaptációja. Szereplők: Kristin Scott Thomas, Sean Penn, Anne Bancroft, James Fox, Derek Jacobi és Jeremy Davies.
Vetítik: m1 - 22:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr143193909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása