Filmvilág blog

Moziklip 8.: Tim Burton

Csontig hatoló

2009. szeptember 05. - klág

Tim Burton nagyon szereti Ray Harryhausent és úgy általában a filmeket. Ez jön le a Killershez készített videoklipjéből - az egyetlen zenés promóból ami eddig az életrajzában megjelent. A Bones az Aranygyapjú legendájának egy jelenetével kezdődik, feltűnik benne a Fekete lagúna szörnye, a csontváz-főszereplők megidézik az Esélylesők és a Bombanő tengerparti jeleneteit...és ennyi. A Killers egykedvűen játszik egy posztapokaliptikus játszóteren, néha csontváz, néha emberi, néha hibrid formában.



Gyakorlatilag nincsen semmi említésre méltó ebben a videoklipben Tim Burton kivételével - a csonti-tematikát a Chemical Brothers vagy a Daft Punk sokkal fantáziadúsabban használta ki, sőt a Killers is készített már jobb videókat. A Read My Mind a tokiói bizarr csendéletekkel, a Mr. Brightside az őrületesen túlzásba vitt melodrámájával, de még a When You Were Young mexikói története is érdekesebb a Bones-nál. Dehát azokat nem Burton rendezte.

Összehasonlításképpen itt van a Daft Punktól a Prime Time Of Your Life. Csak 12 éven felülieknek!



A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr261361583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_renton 2009.09.08. 20:26:54

Köszi, nekem ez baromira tetszett! :)
süti beállítások módosítása