Filmvilág blog

Nem vagyok sorozatgyilkos – Nézd meg premier előtt!

2018. június 22. - filmvilág

nem-vagyok-sorozatgyilkos.jpgA Dan Wells azonos című könyve alapján készült thriller június 28-tól érkezik a hazai mozikba, a Vissza a jövőbe Dokijaként ismert Christopher Lloyd és Max Record  főszereplésével. 

Ha megírod a blog.filmvilag@gmail.com címre, hogy melyik az a 2016-ban bemutatott magyar film, amely szintén egy sorozatgyilkosról szól, páros jegyet nyerhetsz a Pólus Moziba, a hazai díszbemutatóra (június 27., szerda 19:00).

 SZINOPSZIS:

"John Wayne Cleavernek hívnak. 15 éves vagyok, és a hullák a hobbim. A terapeutám szerint szociopata vagyok. De nem vagyok sorozatgyilkos." John megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés…Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket... Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a csendes kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Miközben saját belső démonjaival is küzd, nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: természetfeletti képességekkel bír. 

Június 28-tól vetítik a hazai mozik a filmet, eredeti nyelven, magyar felirattal. Budapesten a Művész, Toldi, Puskin, Pólus mozi, Art+ Cinema és a Premier Kultcafé vetíti, emellett országszerte számos helyszínen, többek között Pécsett, Miskolcon, Kecskeméten, Szolnokon, Jászberényben és Szombathelyen is látható lesz. A vetítési helyszínek részletes listája itt olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5714032952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása