Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (08.13.)

2016. augusztus 13. - Orosdy Dániel

Zűrangyalok
Jean-Marie Poiré népszerű vígjátéka a Gérard Depardieu -- Christian Clavier párossal.
Vetítik: TV2 - 13:20

A leányvári boszorkány
Gertler Viktor vígjátéka Lovik Károly műve és Palásthy Géza forgatókönyve nyomán, Csortos Gyula, Hámory Imre, Szombathelyi Blanka, Szörényi Éva, Apáthi Imre és Bilicsi Tivadar főszereplésével.
Vetítik: Duna - 15:35

Dutyi dili
A néhai Richard Pryor és a mára csak íróként aktív Gene Wilder négy komédiát jegyzett közösen (ha nem számoljuk a Fényes nyergeket, amelyben Pryor csak íróként közreműködött), ezek közül talán a Dutyi dili örvendezteti meg leggyakrabban nevetéssel a nézőt.
Vetítik: Duna - 19:30

Csúcsformában 3.
Brett Ratner harcművészetihaverakcióvígjátéka, a főszerepben természetesen Jackie Channel és Chris Tuckerrel. Nem mellékes mellékszereplők: Max von Sydow, Roman Polanski (!!!), Philip Baker Hall.
Vetítik: RTL Klub - 19:50

Halálos iramban
Autós-akciós nyári tinglitangli.
Vetítik: TV2 - 21:00

Mission: Impossible 3.
A kedvelt sorozat 3. része J.J. Abrams rendezőtől, főszerepben az elmaradhatatlan Tommal. Akik nem annyira elmaradhatatlanok: Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Keri Russell, Laurence Fishburne, Billy Crudup, Michelle Monaghan, Maggie Q, Sasha Alexander, Jonathan Rhys-Meyers
Vetítik: Duna - 21:25

mission-impossible-3_1.jpg

Drágán add az életed
John McTiernan remek akciófilmje Bruce Willis-szel. További szereplők: Bonnie Bedelia, Alan Rickman, Paul Gleason, Reginald Veljohnson, William Atherton, De'voreaux White. Forgatókönyv: Roderick Thorp regénye alapján Jeb Stuart és Steven E. de Souza. Operatőr: Jan de Bont.
Vetítik: RTL Klub - 21:25

Nyugaton a helyzet változatlan
Lewis Milestone klasszikus háborús filmje Erich Maria Remarque regénye nyomán, állandó favoritja a "minden idők legjobb filmjei" összeállításoknak, egyike az első Oscar-nyerteseknek stb. stb. Időtálló remekműről beszélünk!
Vetítik: Duna - 23:35

Bárcsak
Romantikus fantasy Jennifer Love Hewitt-tel, Paul Nicholls-szal és Tom Wilkinsonnal.
Vetítik: m2 - 01:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1510406458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása