Filmvilág blog

Nyitnak a Budapest Film mozijai

2021. április 30. - filmvilág

corvin_mozi.jpg

A kormány rendeletének értelmében, amint a beoltottak száma elérte a 4 milliót, és Magyarország kormánya kihirdeti a megfelelő rendeleteket, a 2020 novemberében bezárt szabadidős létesítményeket védettségi igazolvánnyal újra lehet látogatni. Ide tartoznak többek közt az állatkertek, a vadasparkok, a múzeumok, a könyvtárak, a színházak és a mozik is.

Míg a Cinema City multiplexhálózatnak több időre van szüksége a nyitáshoz, a Budapest Film mozija (a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin) már holnaptól, azaz május 1-től  látogathatóak lesznek az oltási igazolással rendelkezők számára, aki 18 év alatti, igazolással nem rendelkező családtagot is hozhatnak magukkal.

A program megtalálható az artmozi.hu-n és a Corvin honlapján, de a BuFi kéri a nézőket, hogy csak akkor vásároljanak elővételben jegyet, ha rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, s a moziba magukkal hozzák személyazonosságukat igazoló okmányukat is. A filmszínházak személyzete köteles ellenőrizni ezen dokumentumokat. 18 éven aluli néző csak védettségi kártyával rendelkező felnőtt kíséretében látogathatja az előadásokat. A filmszínházak személyzetének kötelező a maszk viselete, a közönség maszk nélkül mozizhat.

Az előzetesen a Távmoziban meghirdetett fesztiválok, filmnapok maradnak a meghirdetett időpontokban, s a virtuális térben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr316518600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása