Filmvilág blog

Csupó Gábor mesterkurzust tart a MOME-n

2020. október 29. - filmvilág

csupo_gabor.jpg

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen (MOME) október 30-án, pénteken 10 órai kezdettel mesterkurzust tart Csupó Gábor, többszörös Emmy-díjas animációs filmalkotó, producer, rendező, zenész.

A kurzus során az érdeklődők betekintést nyerhetnek Csupó Gábor karrierjének történetébe, a kezdeti Pannónia Stúdióban eltöltött évektől a disszidáláson át egészen a Klasky-Csupó animációs stúdió megalapításáig Hollywoodban, melynek mára olyan ikonikussá vált rajzfilmeket köszönhet a közönség, mint a Simpson család vagy a Fecsegő tipegők. Csupó Gábor beszélgetőtársa dr. Kollarik Tamás, Bánffy Miklós-díjas producer, egyetemi oktató.

A mesterkurzust dr. Kollarik Tamás Filmjogi kurzusának keretén belül rendezik meg a járványügyi helyzet óvintézkedéseit figyelembe véve, így személyesen kizárólag a MOME közössége vehet részt az eseményen. Az alábbi linken azonban minden érdeklődő élőben követheti az előadást: https://youtu.be/tC0Yj1dhhoQ

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6816263224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása