Filmvilág blog

Podcast: Ennio Morricone és mi

2020. október 27. - filmvilág

ennio_morricone.jpg

Ez itt az évtizedösszegző adásunk 2016-os része… lenne, ha nem adódtak volna váratlan „technikai nehézségek”. Helyette azt az adásunkat hallgathatjátok meg, amelyet még júliusban vettünk fel a patreonos támogatóinknak, és amelyben a legendás Ennio Morriconéra emlékeztünk. A fő kérdés, amit megválaszolunk: hogyan és miért vált legendává, és mit jelentett nekünk személyesen a munkássága? Készültünk 3-3 kedvenc trackkel is, ezekről kivételesen nem csak beszélünk, hanem bele is hallgatunk (hacsak nem tiltják le az adást jogsértés miatt).

A műsorban elhangzó dalok ebben a Spotify-listában külön is meghallgathatók. 

Közreműködők: Orosdy Dániel, Huber Zoltán, Varga Dénes, Baski Sándor 

A podcast epizódjai minden fontosabb podcast applikációban elérhetőek, de a Spotify-on, az Anchoron és az iTuneson is fel lehet ránk iratkozni. (Ugyanitt köszönettel várjuk a szöveges értékeléseket.) Az adás korlátozott ideig innen le is tölthető

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5516259360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása