Filmvilág blog

A jövő héten már a szabad ég alatt (is) mozizhatunk

2020. június 10. - filmvilág

soo_s_bertalan.JPG

A hónap elején derült ki, hogy június 16. után a színházak és a mozik újra megnyithatnak, de az autósmozik – mint a Westend Drive-In Cinema vagy az Újpest főterén működő mozi – már múlt hét óta működnek. Az előbbit működtető Budapest Rooftop Cinema a tavaly indított helyszínén, a Mammuttetőn is megnyitja kapuit a mozirajongók előtt. 

Június 16-án, kedden 21 órakor a Félelem és Reszketés Las Vegasban című kultfilmmel indul a tetőmoziszezon a Mammuttetőn, majd másnap a Szárnyas fejvadász 2049-cel folytatódik a program. A mozi minden héten vasárnap, hétfőn, kedden és szerdán várja a filmbarátokat. Az éppen aktuális műsort az érdeklődők mindig megtalálják a Budapest Rooftop Cinema honlapján és Facebook-oldalán

Az elmúlt hetekben az egészségügyi dolgozók, rendőrök, mentősök, tűzoltók még az átlagosnál is többet tettek az emberekért, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy vetítésenként mind a Westend Drive-In Cinemában, mind a Budapest Rooftop Cinema – Mammuttetőn is 5 jegyet ingyen biztosítanak a számukra. A kedvezményes helyekre a vetítés előtti napon 18 óráig emailben lehet regisztrálni az info@budapestrooftopcinema.hu címen. 

A Westend Drive-In Cinema programjában a jövő héten többek közt a 12 majom és az E.T. – A földönkívüli, a Mamma Mia!, A Grand Budapest Hotel, az Életrevalók, a Blöff és a Halálos iramban szerepel.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4115802610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása