Filmvilág blog

Házimozi karantén idején

2020. május 11. - filmvilág
ema.JPG

Már két hónapja, hogy bezártak a mozik, de szerencsére nem maradtunk friss bemutatók nélkül, az elmúlt hetekben is felkerült a netre / a streamingszolgáltatók műsorára jó pár premierfilm. Salátaadásunkban szemléztük a kínálatot mindenféle koncepció nélkül: szóba kerül az akcióhős Thor (Extraction), a depressziós Ben Affleck (The Way Back), a korrupt Hugh Jackman (Romlott oktatás), "Weinstein" asszisztense (The Assistant), egy chilei tűzistennő (Ema), a kínai leszbikus Cyrano (Ha tudnád) és az új Hajdu-film (Békeidő). (És egy hét múlva jövünk a sorozatos verzióval.)

Menetrend:

5:05 - Tyler Rake: A kimenekítés (Extraction)
19:10 - Ellenállhatatlan kísértés (Too Hot to Handle)
24:45 - Ha tudnád (The Half of It)
34:50 - Romlott oktatás (Bad Education)
44:15 - The Way Back
50:50 - The Assistant
1:05:05 - Ema
1:15:10 - Békeidő

Közreműködők: Varga Dénes, Huber Zoltán, Baski Sándor 

A podcast epizódjai minden fontosabb podcast applikációban elérhetőek, de a Spotify-on, az Anchoron és az iTuneson is fel lehet ránk iratkozni. (Ugyanitt köszönettel várjuk a szöveges értékeléseket.) Korlátozott ideig le is tölthető az adás: innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9415679138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása