Filmvilág blog

Rövidfilmekkel a szobafogság ellen

2020. március 24. - filmvilág

harmasaban.png

Tegnap kezdődött volna a Friss Hús rövidfilmfesztivál, de mivel az idei eseménysorozatot nem lehet az eddig megszokott formában megtartani, online lehet pótolni (vagy éppen újranézni) a korábbi Friss Hús-filmeket. A FRISS HÚS ONLINE keretében hétfőtől mindennap más rövidfilmet osztanak meg a közönséggel a Friss Hús oldalán. 

A fesztivál korábbi díjnyertes és klasszikus filmjeihez ez alkalomból felkért filmesek, művészek, hírességek fűznek pár szót ajánlóként, tegnap például Reisz Gábor filmrendező ajánlotta a Rossz színész című alkotást, Márton Dániel filmjét, amiért Nagy Norbert a 2018-as Friss Húson megkapta a Legjobb színész díját. A FRISS HÚS ONLINE második darabját, Lengyel Balázs Hármasban című, 2019-ben különdíjat nyert filmjét Kutzora Edina (Erik Sumo Band) szavai vezetik be. A naponta kikerülő filmeket a Friss Hús honlapján és Facebook-oldalán lehet majd figyelemmel kísérni. 

A szervezők korábbi közleményükben elmondták: céljuk, hogy egy későbbi időpontban mindenképp megrendezzék a 2020-as Friss Húst – a járványügyi helyzettől is függően hamarosan bejelentik az idei fesztivál alternatív időpontját.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6415552672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása