Filmvilág blog

Nyerj jegyet az Eközben Párizsban vetítésére!

2017. február 28. - filmvilág

nocturama.jpg

Holnap indul a 7. Frankofón Filmnapok és Fesztivál, amely a közelmúlt legjobb francia, belga, kanadai, marokkói, svájci és román alkotásait hozza el az Uránia, az Art+ Cinema és a Francia Intézet vetítőtermeibe.

A szervezők jóvoltából kisorsolunk egy páros belépőt az Eközben Párizsban (Nocturama) március 7-i vetítésére az Urániába. Ha szeretnéd megnyerni a két jegyet, akkor írd meg a blog.filmvilag@gmail.com címre, hogy a rendező, Bertrand Bonello melyik filmje került be legutóbb a magyar moziforgalmazásba.

Szinopszis:
Néhány párizsi fiatal megelégeli azt a társadalmat, amelyben élnek. A különböző társadalmi és szociális hátterű fiatalok közös tervet eszelnek ki: bombát szeretnének robbantani a metropoliszban. A bombatámadás előtti estét közösen töltik el, menedéket találva egy bevásárlóközpontban. A közösen eltöltött éjszaka során kezdetét veszi végzetes tervük megvalósítása...

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5412301459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása