Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (11.18.)

2016. november 18. - Orosdy Dániel

Francia négyes
Bán Róbert tévéfilmje Bíró Lajos műve nyomán Sulyok Máriával, Csákányi Lászlóval, Pécsi Ildikóval, Vajda Lászlóval, Herczeg Csillával, Tóth Enikővel, Hegedűs D. Gézával, Téri Sándorral.
Vetítik: Duna World - 11:40

Hajsza a föld alatt
Joseph Sargent rendező és Walter Matthau főszereplő klasszikusának remake-je Tony Scott-tól. Szereplők: John Travolta, Denzel Washington, John Turturro, Luis Guzmán, James Gandolfini. Az eredeti humorát keresni sem érdemes benne, de azért nem rossz.
Vetítik: Film+ - 19:00

Don Jon
A Don Jon (...) rendezője és főszereplője korunk egyik legjelesebb fiatal színésze, Joseph Gordon-Lewitt; olyan női sztárokat vonultat fel, mint Scarlett Johansson és Julianne Moore; a témája pedig sikamlósabb már nem is lehetne – szex- és pornófüggőség. Ha Gordon-Lewitt csak feleannyira tehetséges rendezőnek, mint színésznek, már nem fogunk csalódni. (BS)
Vetítik: Cool - 21:10

Café de Flore
Jean-Marc Vallée (Mielőtt meghaltam, Vadon) számtalan díjra jelölt romantikus drámája Vanessa Paradis főszereplésével.
Vetítik: Duna - 23:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5411970705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása