Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (10.27.)

2016. október 27. - Orosdy Dániel

A Főnök
Mihályfi Imre tévéfilmje Goffredo Parisi műve nyomán. Szereplők: Alfonzó, Haumann Péter, Pécsi Sándor, Márkus László, Detre Annamária, Tímár Béla, Pálos Zsuzsa, Bárdy György, Bánffy György, Bulla Elma.
Vetítik: Duna World - 11:00

Kontroll nélkül
Akciófilm a jobb sorsra érdemes Gina Carano főszereplésével. Akiket ki se lehetett volna hagyni: Danny Trejo, Luis Guzmán, Stephen Lang. Akit ki lehetett volna, de jobb, hogy nem: Treat Williams.
Vetítik: Film+ - 19:00

The Expendables - A feláldozhatók 3. [Ha már az előző részeket is ajánlottuk a megelőző hetekben...]
A Feláldozhatók nagyban épített a katartikus belépőkre és hanyagul odavetett egysorosokra, ám a harmadik részben már annyi ikonikus színész tűnik fel, hogy a néző egész egyszerűen eltompul és a széles vigyor helyett fásultan pipálja a brutálisan hosszúra nyúló névsort. Hiába jó Wesley Snipes, Mel Gibson vagy Harrison Ford, a rengeteg nagy név egymástól szívja el a levegőt. A film valamiféle szilveszteri tévés varieté hangulatát árasztja, ahol a neves sztárok alkalmi fellépőként apró magánszámokkal szórakoztatják a nagyérdeműt. Ezek egy része valóban mókás és felvillant valamit a recept lehetőségeiből, az összkép mégis hervasztó. (Huber Zoltán)
Vetítik: Film+ - 21:00

Gyerekek vagy egyebek
Vígjáték Sophie Marceau-val és Dany Boonnal.
Vetítik: Duna - 22:25

BUÉK!
Szörény Rezső filmje Módos Péter regénye nyomán, Bujtor Istvánnal, Bodnár Erikával, Bálint Andrással, Esztergályos Cecíliával, Haumann Péterrel, Márkus Lászlóval. Konzultáns: Makk Károly. Dramaturg: Vámos Miklós.
Vetítik: Duna - 00:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6611840693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása